Nusikalstamumo mažėjimo tendencija pastebėta ir Senamiesčio gatvėse: rugpjūtį M. Daukšos, Šv. Stepono, Filaretų ir Totorių gatvėse nebuvo užregistruotas nė vienas nusikaltimas.

Rugpjūtį nusikaltimų neužregistruota ir dar septyniose Vilniaus gatvėse: Krokuvos, Panevėžio, Pramonės, Pergalės, Debesijos, Justiniškių gatvėse bei Verkių seniūnijoje esančioje Kalvarijų gatvės dalyje.

Remiantis policijos duomenimis, nesaugiausia rugpjūtį buvo Žirmūnų gatvėje (užregistruotas 21 nusikaltimas), taip pat S. Stanevičiaus ir Fabijoniškių gatvėse (atitinkamai 16 ir 15 nusikaltimų). Po 14 nusikaltimų užregistruota Šnipiškėse esančioje Kalvarijų gatvės dalyje ir Taikos gatvėje. Pažymėtina, kad, palyginus su liepos mėnesiu, Kalvarijų gatvėje tapo beveik dvigubai saugiau.

Palyginus su tuo pačiu praeitų metų laikotarpiu, šiemet rugpjūtį daug saugiau tapo sostinės Žirmūnų ir Žvėryno seniūnijose. Saugiausiomis seniūnijomis, kaip paprastai, tapo Karoliniškės (6,3 nusikaltimo 10 tūkst. gyventojų), Lazdynai (6,8) ir Pilaitė (7,0).

Mažiau saugūs rajonai rugpjūtį buvo Naujininkai, Naujamiestis ir Paneriai. Juose 10 tūkst. gyventojų buvo užregistruota atitinkamai 21,0, 19,58 ir 19,35 nusikaltimo.

Kas mėnesį vilniečiams pateikiama informacija apie saugumą miesto gatvėse ir seniūnijose – savivaldybės ir sostinės policijos vykdomos programos „Saugus miestas“ dalis.