Kriminalistai,turėdami informacijos, kad sutuoktiniai veža narkotines medžiagas, nuodugniai apžiūrėjo automobilį, tačiau šių medžiagų nerado.

Tada buvo nuspręsta atlikti detalią asmens apžiūrą. Jos metu pareigūnai pas keleivę rado tris polietileninius paketėlius: viename jų buvo apie 200 baltų tablečių, kaip manoma, „Extazy“, kituose dviejuose – augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama, smulkintos kanapės.

Visas šis turtas buvo slepiamas moters kelnaitėse.

Paaiškėjo, kad pastebėjęs juos stabdančius policijos pareigūnus, vairuotojas nieko geresnio nesugalvojo, kaip gabenamą krovinį paslėpti žmonos kelnaitėse.

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis pradėtas ikiteisminis tyrimas, sutuoktiniai dviem paroms uždaryti į areštinę.

Automobilį vairavęs kuršėniškis su teisėsaugos pareigūnais susiduria jau ne pirmą kartą. Jam net keletą kartų taikytas Organizuoto nusikalstamumo užkardymo įstatymas: tris kartus buvo įspėtas nutraukti nusikalstamą veiką, du kartus teismas jam buvo skyręs įpareigojimus nebendrauti su nurodytais nusikalstamo pasaulio atstovais, nesilankyti nurodytose kavinėse bei restoranuose, nurodytu laiku būti namuose ir t.t.