Apie 2.30 val. nuo užpuolikų nukentėjo dvidešimtmetis Ūliūnų k. gyventojas D.R. Vaikino vairuojamas automobilis „VW Golf“ kelio Kėdainiai-Krekenava-Panevėžys trisdešimt pirmajame kilometre buvo užblokuotas „Audi 100“ automobiliu, iš jo iššokę šeši nepažįstami jaunuoliai, smūgiuodami rankomis ir kojomis, ne tik sumušė nukentėjusįjį, bet ir apiplėšė.

Iš „VW Golf“ buvo pagrobta automagnetola ir jos stiprintuvas, garso kolonėlės, piniginė. Nepasitenkinę grobiu, plėšikai dar išdaužė šoninius automobilio stiklus ir pasišalino.

Policijos pareigūnai sulaikė ir į rajono bei miesto komisariatų areštines uždarė keturis Krekenavos miestelio gyventojus: Sporto g. gyvenantį devyniolikmetį A.Š., dvidešimtmetį Vytauto g. gyventoją L.K., dvidešimt vienerių metų Laisvės g. gyventoją M.S. bei aštuoniolikmetį S.K., gyvenantį Bažnyčios gatvėje.

Pirmadienį nuo smurtaujančių plėšikų nukentėjo ir 700 litų nuostolį patyrė trisdešimt devynerių metų V.P. Panevėžio miesto vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad vyriškį apie 23 val. Panevėžyje, J.Basanavičiaus g., užpuolė keturi nepažįstami jaunuoliai.

Aptalžę savo auką, plėšikai pagrobė rankinę su mobiliojo ryšio telefonais „Nokia 6020“ ir „Sony Ericsson“, asmens pasu, vairuotojo pažymėjimu, transporto priemonės registravimo liudijimu, automobilio užvedimo rakteliais su signalizacijos pulteliu.

Antradienį grupė jaunuolių iš septyniolikmečio pavogė 2300 litų kainuojantį kalnų dviratį UMF. Apie vagystę policijos pareigūnus informavo keturiasdešimt vienerių metų nepilnamečio motina R.R. Moteris pranešė, jog sūnus nukentėjo Kranto ir P.Puzino gatvių sankryžoje.