Kaip primena ELTA, trečiadienį apie 14.30 val. Kaune, Studentų gatvės 18-ojo namo kieme esančiame buitinių atliekų konteineryje, aptiktos žmogaus kūno dalys: dešinės rankos žastas ir dilbis su plaštaka, stuburo krūtinės dalies slanksteliai su šonkauliais, trys šonkauliai su minkštaisiais audiniais. Visa tai buvo sudėta į polietileninį maišelį "Maxima". Jame taip pat buvo margo audinio (mėlynos, žalios ir raudonos spalvų) vyriškos apatinės kelnaitės.

Šalia maišelio rastas moteriškas pilkos spalvos, 46-48 dydžio lietpaltis su dviem įleidžiamomis kišenėmis, stačiu kaklu. Lietpaltis puoštas 2 cm pločio tamsiai pilkomis juostelėmis, prisiūtomis per rankoves nuo peties iki rankovės apačios bei per kišenių kantus. Drabužyje taip pat yra įsiūtos trys šviesiai pilkos sagos.

Asmenis, mačiusius, kas į konteinerį įmetė "Maxima" maišelį, arba išmetusius šiukšles, aprašytą lietpaltį, bei galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma paskambinti telefonais Kaune: 303 440, 223 665. Anonimiškumas garantuojamas.