Apie 8 valandą judrioje Parko gatvėje per avariją susidūrė lengvasis automobilis ir motociklas.

Nelaimė įvyko ties 17-uoju Parko gatvės namu, kai išvažiuodama iš kiemo automobilio „Audi 80“ vairuotoja, trisdešimt ketverių metų panevėžietė S.G., nepraleido gatve važiavusio motociklo „Suzuki“, kurį vairavo dvidešimt aštuonerių metų panevėžietis D.P., ir su juo susidūrė.

Per avariją žmonės nenukentėjo. Motociklo vairuotoją nuo traumų apsaugojo šalmas. Apgadintos abi transporto priemonės.

Nulaužė net betoninį stulpą

Trečiadienį mieste įvyko dar dvi avarijos, per kurias buvo ir sužeistų žmonių. Pirmoji eismo nelaimė įvyko popietę Smėlynės ir J.Elisono gatvių sankryžoje.

Trisdešimt aštuonerių metų rokiškėno R.B. vairuojamas automobilis „Honda Accord“, sukdamas į kairę, nepraleido dideliu greičiu važiavusio automobilio „Audi 80“, kurį vairavo dvidešimtmetis panevėžietis D.B., ir su juo susidūrė.

Po smūgio „Audi 80“ nuvažiavo nuo kelio, nulaužė betoninį apšvietimo stulpą ir kelio ženklą. Gerokai aplamdyti abu automobiliai.

Per avariją nukentėjo automobilio „Audi“ keleiviai: dvidešimt vienerių metų D.R. sumuštas kairysis kelis ir galva bei lūžo nosies kaulas, devyniolikmečiui M.K. nubdrozdintas kelis ir sumušta galva. Vairuotojui D.B. irgi lūžo nosies kaulas. Po medikų apžiūros visi išleisti gydytis ambulatoriškai.

Vakare J.Basanavičiaus ir Beržų sankryžoje per avariją nukentėjo nepilnametė dviratininkė. Šviečiant žaliam šviesoforo signalui trisdešimtmečio panevėžiečio M.V. vairuojamas automobilis „VW Passat“ parbloškė iš dešinės pusės nuo šaligatvio į važiuojamąją dalį išvažiavusią keturiolikmetę dviratininkę.

Per avariją nukentėjusiai nepilnametei medikai diagnozavo kaklo sumušimą ir skyrė ambulatorinį gydymą.