Pirmadienį apie artėjantį uraganą buvo įspėti visų Rytų pakrantės valstijų nuo Merilendo Pietuose iki Meino Šiaurėje gyventojai. Čia laukiama paties stipriausio potvynio per pastaruosius 14 metų. Nuo pakrantės nutolusiose valstijų teritorijose prognozuojamas ilgalaikis sniegas.

Sekmadienį Niujorko valstijoje iškrito rekordinis kiekis kritulių – 14 centimetrų, Konektikute – 13 centimetrų. Kritulių sukelti potvyniai šiose valstijose nusinešė po vieną gyvybę.

Ekstremalių situacijų tarnybos naktį į pirmadienį įspėjo gyventojus apie galimą evakuaciją.

Niujorke užtvindytose gatvėse buvo paralyžiuotas eismas. Kvinso rajono gyventojai gatvėmis galėjo keliauti tik pripučiamomis valtimis, Brukline žmonės iš maišų su smėliu pastatė užtvaras. Pietų Karolinoje balandžio 15 dieną buvo užfiksuoti mažiausiai trys tornadai.

Didžiausią griaunamąją jėgą turėjusio tornado ilgis siekė 22 km, o sukimosi diametras – 275 metrus. Jis į orą pakėlė namelį ant ratų, iš jo iškritusi moteris žuvo, dar keturi žmonės rimtai sužeisti.

Pranešama, kad penktadienį uragano Vakarų valstijose aukomis tapo penki žmonės. Dėl blogo oro visoje šalyje atšaukta apie 400 oro reisų.