Apie 13.50 val. Vilkaviškio rajone, kelio Marijampolė–Kybartai–Kaliningradas 33-ame km, 47 metų K.J. vairuojamas automobilis „VW Passat" nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį. Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas.

Apie 22.40 val. Zarasų r., Užtiltės kaime, automobilis „VW Golf", vairuojamas 32 metų A.R., pervažiavo ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamojoje dalyje gulėjusį nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyriškį.

Kaip jau DELFI skelbė, dar vienas žmogus žuvo Panevėžyje, ant Ekrano marių, kai neturinčio teisių vairuoti 20-mečio vairuojamas „Audi 80" slystant susidūrė su „Peugeot 206". Be to, šioje nelaimėje keturi žmonės sužeisti.

Kaune, Vandžiogalos g., automobilis Audi S4, vairuojamas 16 metų L.C. partrenkė ir mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį ne pėsčiųjų perėjoje išėjusį nenustatytos tapatybės apie 50 metų amžiaus vyrą. Po susidūrimo automobilis nuvažiavo į pakelės griovį.

Lietuvos policijos Eismo priežiūros skyrius pranešė, kad vasario 16-22 dienomis šalies keliuose žuvo 9 žmonės. Per šį laikotarpį įvyko 69 eismo įvykiai, kuriuose buvo žuvusiųjų bei sužeistų.

Sausio mėnesį Lietuvos keliuose žuvo 58 žmonės, o 681 – sužeistas.