Į Vilniaus policiją nukentėjusieji, tarp jų – ir Kinijos pilietis, kreipėsi ketvirtadienį beveik tuo pačiu metu – apie 10 val.

Kinijos pilietis J.W. pareiškime policijai teigė, kad 2005 metų laidos automobilis „Audi A6” buvo pagrobtas Konarskio g. Jo savininkas teigia patyręs daugiau kaip 110 tūkst. litų nuostolį.

2004 metų gamybos automobilio „Honda Accord“ savininkas teigia patyręs 60 tūkst. litų nuostolį.

2005 metų laidos automobilio „VW Touran“ Žemaitės g. netekęs vyriškis policijai nurodė patyręs daugiau kaip 48 tūkst. litų nuostolį.

Visose pavogtose mašinose buvo įrengtos signalizacijos.

Pasak Vilniaus policijos Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus viršininko Francišeko Klimovičiaus, kol kas nepavyko nustatyti automobilių vagių.

„Negalėčiau pasakyti, kad automobilių vagysčių mažėja, tačiau naujos mašinos tikrai vagiamos ne kasdien“, - pareigūno teigimu, naktį trijų mašinų vagystės greičiausiai tarpusavyje nėra susijusios.

Pasak F.Klimovičiaus, kol kas nepavyko nustatyti ir šiais metais net pusės milijono litų vertės 2006 metų gamybos automobilio BMW 760 vagių. Automobilio, kuriame buvo įrengta signalizacija, policijai taip pat dar nepavyko rasti.