Skubiai sukviesti pareigūnai apieškojo vaiko nurodytą vietovę ir iš tikrųjų aptiko pievoje miegančią trylikametę. Sušalusi girta paauglė nuvežta į ligoninę. Pradėję domėtis vaikų naktiniais nuotykiais, pareigūnai sužinojo, kad abi mergaitės yra vilnietės, viena jų pabėgo iš savo, kita iš vaikų globos namų.

Iš Vilniaus į Telšius jos iš tikro atvažiavo vilkiku. Jis rastas stovintis vilkikų vairuotojų poilsio aikštelėje. Tolimųjų reisų vairuotojas patikino mergaites pavežėjęs , nes šios stabdė mašinas. Vyriškis tvirtino, nieko blogo pakeleivėms nedaręs, priešingai - pats nuo mergaičių vos nenukentėjęs - prieš išlipdamos šios bandė pavogti jo mobilųjį telefoną.

Vairuotojui pastebėjus pakeleivių piktus kėslus, šios išsigando ir spruko. Naktį iš mašinos iššokusios nepažįstamoje vietovėje jos netyčia išsiskyrė. Tuomet jaunesnioji ir nuėjo į degalinę, tikėdamasi, kad kas nors padės surasti draugę.

Pagautos meluojančios bėglės bandė kurti kitą graudžią istoriją, apie tai, kaip jos nukentėjo, tačiau vėl susipainiojo. Pareigūnai sako, kad merginų pasakojimai akivaizdžiai melagingi. Apie bėgles pranešta Vilniaus policijos pareigūnams. Paaiškėjo, kad telšiškiai rado ieškomas bėgles.

Šaltinis
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją