Sekmadienį vakare, apie 20.30 val., Klaipėdoje, Tilžės gatvėje, netoli Jakų žiedo, automobilis „VW Touareg“, priklausantis G.Einikiui, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiuojančiu BMW. Eismo įvykyje nukentėjo BMW vairuotojas, kuriam lūžo koja.

„VW Touareg“ vairuotojas iš įvykio vietos pabėgo. Jis ieškomas, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Nukentėjęs vairuotojas pareigūnams teigė, kad po susidūrimo vairuotojas išlipo iš visureigio ir nuėjo laukais. Pasak pareigūnų, nukentėjusiajam autoįvykio metu buvo sulaužyta koja, todėl jis negalėjo avarijos kaltininko pasivyti.

G.Einikis apie dingusį visureigį policijai pranešė tik pirmadienį apie 9 val. Į policiją telefonu paskambinęs garsus krepšininkas teigė ką tik pasigedęs savo visureigio.

„Mes paaiškinome, kad jo automobilis yra saugomas aikštelėje, nes sekmadienį juo buvo sukelta avarija“, - DELFI sakė Klaipėdos policijos atstovas Albinas Strumyla.

G.Einikio telefonas pirmadienio rytą buvo išjungtas, todėl su juo nepavyko susisiekti. Eismo priežiūros tarnybos pareigūnai pirmadienį ketina apklausti krepšininką, be to, jie laukia pareiškimo dėl visureigio vagystės.

Šaltinis
Radijo stoties "Vox Maris" žinių tarnyba
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją