V.Ražanausko 23 metų armėnų tautybės bendrui Eminui Kulijevui prokuroras pasiūlė dvejais metais švelnesnę bausmę. Prokuroras Ž.Radišauskas teismui siūlė amfetamino platinimu užsiėmusiam V.Ražanauskui neskirti bausmės už neteisėtą šaunamojo ginklo laikymą. Pirmadienį teisme paaiškėjo, kad ginklą „Džiunglėse“ išgarsėjusios R.Ražanauskienės vyras įsigijo legaliai parduotuvėje.

Pasak valstybinį kaltinimą palaikančio prokuroro, teisminio nagrinėjimo metu pavyko pilnai įrodyti vienu iš didžiausių sostinės platintojų vadinamo V.Ražanausko kaltę. Įtariama, kad jis buvo plataus narkotikų platinimo tinklo organizatorius.

V.Ražanauskas su E.Kulijevu buvo sulaikyti vasario 3-iosios vakarą. V.Ražanausko automobilyje „Aro“ pareigūnai rado 2,5 tūkst. tablečių amfetamino.

Ikiteisminio tyrimo metu V.Ražanauskas savo kaltę neigė, tačiau teisme jis pakeitė poziciją. „Pasėdėjęs kalėjime apmąsčiau, nusprendžiau prisipažinti“, - viename teismo posėdžių sakė V.Ražanauskas. Teisiamasis pasakojo, kad 2005-siais susipažino su E.Kulijevu Kaune, vėliau dažnai pramogaudavo naktiniuose klubuose. Kartą automobilių plovykloje vyrai susipažino su dviem vyrais iš Rygos. Jie teigė užsiimantys narkotikų platinimu baruose.

Tarp vyrų užsimezgus draugystei, V.Ražanauskas ir E.Kulijevas per tris kartus jiems pardavė kelis tūkstančius amfetamino tablečių.

Policijos agentų ir įtariamųjų prekybos narkotikais skambučiai buvo slapta įrašinėjami nuo 2005 spalio iki tų metų gruodžio pabaigos. Būtent pokalbiai ir slaptų agentų liudijimas policijai padėjo išaiškinti V.Ražanausko prekybą narkotikų.

V.Ražanauskas yra jau kartą teistas. Jo brolis yra žymus Lietuvos futbolininkas.