Kaip BNS sakė sostinės Kelių patrulių rinktinės vadas Vytautas Černevičius, avarija Galvės gatvėje, ant tilto per Vokės upę, įvyko apie 7 valandą. Lengvasis automobilis "Audi 100" išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su krovininiu automobiliu MAN. Sunkvežimis apvirto ir užblokavo važiuojamąją kelio dalį.

Lengvąjį automobilį vairavęs Vidaus reikalų ministerijos pensininkas 51-erių Bronislavas Skendelis žuvo vietoje. Metalo nuolaužos sudraskė vyro kūną į gabalus. Kartu važiavusi ketveriais metais jaunesnė jo žmona ir 11-metė duktė sužalotos.

Moteris dėl galvos sumušimų ir nubrozdinimų nuvežta į Vilniaus greitosios pagalbos universitetinę ligoninę, mergaitė dėl daugybinių kūno sužalojimų - į Vilniaus universitetinę vaikų ligoninę.

Dėl avarijos beveik 4 valandas buvo paralyžiuotas eismas į Trakus ir iš jų. Į Trakus ir Druskininkus važiuojantys automobiliai turėjo vykti per Kirtimus ir Pagirius, į Vilnių lengvieji automobiliai galėjo patekti per Daniliškes, o sunkvežimiai - per Lentvarį.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

B.Skendelis buvo vienas pirmųjų šalies pasieniečių, daugelį metų tarnavo Valstybės sienos apsaugos tarnyboje, buvo vienas pirmųjų šalies pasieniečių. Vadovavo Varėnos užkardai, prezidento dekretu buvo apdovanotas Kariuomenės kūrėjų savanorių ir Sausio 13-osios atminimo medaliais.