Pakeliui į lenktynių trasą NBA ir Eurolygos klubuose rungtyniavęs Kuzminskas papasakojo apie įspūdingiausius komandos draugų automobilius. „Dauguma chebros turėjo vairuotojus. Ir daug kas turėdavo netgi ne lengvuosius automobilius, o autobusiukus, – Niujorko „Knicks“ komandos žvaigždžių autoparką prisiminė Mindaugas Kuzminskas. – Viduje buvo įrengta dieną, kad galėtum šaldytis kojas ar daryti kompresiją kojų, tuo tarpu vakare pavirsdavo į party busą, kur yra televizoriai, muzika ir panašiai.“

Pats kartingus labai mėgstantis Kuzminskas, paklaustas apie geriausiai vairuojančius krepšininkus, vardino buvusius Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjus: „Antanas Kavaliauskas puikiai žino, kaip lenktyniauti, dalyvauja lenktunėse Deividas Gailius, kiek pamenu, Martynas Pocius gerai vairuoja.“

Lenktynių trasa šį kartą buvo įrengta Klaipėdos aerodromo pakilimo take. Pirmoje rungtyje Mindaugas Kuzminskas užfiksavo įspūdingą rezultatą – 100 km/h greitį pasiekė vos per 3,45 sekundės.

„Gamykliškai Lamborghini nurodo, kad per 3,6 turėtų važiuoti“, – stebėjosi vienas laidos vedėjų Žydrūnas Kuodis.

Automobilių drag rungtyje taip pat netrūko intrigos. Po pirmųjų dviejų važiavimų Kuzminskas ir Kuodis pasidalino po pergalę, o trečiajame, kurį nežymia persvara laimėjo Žydrūnas, prireikė fotofinišo pagalbos.

Persėdęs į elektromobilį SERES, Mindaugas Kuzminskas ir toliau demonstravo išskirtinius vairavimo įgūdžius. Nepaisant vieno nuversto žymeklio (už tai skiriamos 2 baudos sekundės), mini slalomo trasą krepšininkas įveikė per antrą greičiausią laiką.

„Matosi, kad žmogus azartiškas. Čia buvo arčiausiai drifto, ką esu matęs mūsų laidose“, – laidos svečią apibūdino Žydrūnas Kuodis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją