„Žalgiris TV“ komanda šiemet parengė trijų dalių kalėdinį #ZalgirisChallenge iššūkį, kuriame šį kartą susitiko keturi šio sezono Lietuvos čempionų krepšininkai.

Į komandą susijungę Marekas Blaževičius ir Tai Websteris metė iššūkį Nielsui Giffey ir Tyleriui Cavanaugh, o dvikovos nugalėtojai paaiškėjo tik paskutiniame žaidime.

Pirmosios užduoties metu Kauno komandos nariai turėjo atspėti įvairius žodžius, o antroje užduotyje spėliojo, kokį asmenį vaizduoja komandos draugas.

Tarp vaizduojamų asmenų buvo tokie vardai kaip Lebronas Jamesas, Artūras Milaknis, Jure Zdovcas, Joshas Nebo ar futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo.

Paskutinėje užduotyje žalgiriečiai gavo dainos, filmo arba knygos pavadinimą bei turėjo jį suvaidinti neištardami nei vieno žodžio.

„Esu jumis nusivylęs, kadangi jūs laimėjote tik pabaigoje, rinkdami dvigubus taškus“, – sakė vienas iš žaidimo dalyvių.

„Nuo visos „Žalgirio“ šeimos linkime jums gražių Šv. Kalėdų ir gerų naujųjų 2022-ųjų!“, – šventinį Kauno komandos sveikinimą užbaigė T.Cavanaugh, o prie linkėjimų prisidėjo ir likę žaidėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)