34-erių prancūzas prie išvykoje prieš „Yalova“ ekipą pasiektos pergalės (86:60) prisidėjo pelnydamas 10 taškų ir atlikdamas 6 rezultatyvius perdavimus. Pirmoje mačo pusėje Nando De Colo sukūrė ir patį gražiausią susitikimo epizodą, kai pademonstravo turintis akis pakaušyje.

Prancūzas sugebėjo pastebėti po krepšiu gynyboje atsivėrusią spragą ir į baudos aikštelę įbėgantį Birseną Metecaną, kuriam kamuolį sugebėjo atiduoti nežiūrėdamas – švystelėjo jį abiem rankomis sau per nugarą virš galvos.

Mačą komentavę turkai emocingai sureagavo į šį epizdą, o vienas iš jų netgi prisiminė panašiais epizodais garsėjusią Lietuvos krepšinio legendą Arvydą Sabonį.


„Fernerbahče“ su 6 pergalėmis ir 1 pralaimėjimu Turkijos čempionate dalijasi 1-2 vietas, su Izmiro „Karšiyaka“ komanda. Trečioje vietoje žengia Stambulo „Anadolu Efes“ (5/2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)