Nielsas ir Leonas kartu žaidė ALBA jaunimo komandoje bei studijavo tame pačiame Konektikuto universitete JAV. Studijų metais abu vokiečiai tapo geriausiais draugais ir iki šiol išlaikė artimą ryšį.

Artėjant rungtynėms su ALBA, Leonas nusprendė nustebinti N.Giffey ir, susisiekęs su „Žalgirio“ organizacija, paprašė Nielsui užduoti klausimą: ar šis kitais metais nesutiktų vadovauti Leono ir jo mylimosios vestuvių ceremonijai.

„Žalgiris TV“ suderino visas staigmenos detales su JAV gyvenančiu Leonu ir nusprendė nustebinti N.Giffey kalbinant jį apie pasiruošimą dvikovai su Berlyno ALBA.

Galima nesunkiai suprasti, kad N.Giffey visiškai nustebino pamatytas draugo veidas stebint ALBA žaidimo epizodus. Smagią žalgiriečio reakciją ir emocijas galite jau dabar pamatyti „Žalgiris TV“ paruoštame vaizdo klipe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)