„Žalgiris Insider“ žalgiriečiai papasakojo, ką veikia skrendant lėktuvu į išvykos rungtynes.

„Anksčiau per kompiuterį žiūrėdavome serialus. Paskui atsirado tokie atverčiami grotuvai“, – prieš daugiau nei dešimtmetį vykusią kelionių pradžią su „Žalgiriu“ prisiminė Paulius Jankūnas.

„Pameni, kaip keisdavomės filmais, kai turėjome tuos atverčiamus DVD grotuvus? Įsirašydavome filmus į kompaktinius diskus“, – P. Jankūnui replikavo šalia sėdėjęs Artūras Milaknis.

„Taip, vienas pasižiūri filmą ir perduoda kitam. Daug sudėtingiau viskas būdavo. Dabar viskas labai paprasta“, – šypsojosi „Žalgirio“ kapitonas.

Viso vaizdo klipo metu savo įspūdžiais apie veiklas skrydžių metu papasakojo ir Edgaras Ulanovas bei treneris Tautvydas Sabonis. Savo ruožtu, A. Milaknis prisipažino esąs didžiulis serialų gerbėjas.

„Dabar žiūriu „Harlemo krikštatėvio“ antrą sezoną. Nebuvo tokio serialo, kurio neperžiūrėčiau, kad ir koks neįdomus bebūtų. Visi tie „ant bangos“ esantys serialai gerai žiūrisi. Kartais net nenori, kad jau leistųsi lėktuvas“, – kalbėjo snaiperis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)