Su krepšininku rugsėjį atsisveikino Eurolygos žaidėjų asociacijos taryba, kur latvis ėjo viceprezidento pareigas. Nuo vasaros vidurio 203 сm ūgio sportininkas bando rasti laimę už Atlanto, tačiau sudaryti sutarties su jokiu NBA klubu artėjant naujam lygos sezonui jam kol kas nesiseka.

Šiuo metu J. Timma vis dar yra Majamio mieste JAV ir „Instagram“ socialiniame tinkle kartas nuo karto pasidalija asmeninio gyvenimo nuotraukomis – kartais demonstruoja savo raumeningą ir tatuiruotą kūną, o kartais pozuoja kartu su savo žmona Ana Sedokova.


Rusijoje išgarsėjusi ukrainiečių kilmės dainininkė taip pat yra aktyvi socialiniuose tinkluose, „Instagram“ tinkle turi didesnę nei 5 mln. sekėjų armiją, kuriai nusprendė papasakoti savo gyvenimo realijas, skelbia kroonika.delfi.ee.

38-erių moteris atskleidė, kad metus trunkanti jos santuoka su J. Timma šią vasarą itin smarkiai braškėjo, tačiau vargais ne galais ją pavyko išsaugoti.

„Gyvenime būna dalykų, apie kuriuos kalbėti labai sunku, tačiau su kuriais susiduria daugelis. Aš prisimenu, kaip vien tik su baltomis kojinėmis, būdama girta, išbėgau iš naktinio klubo. Buvome keistame mieste, aš buvau nusprendusi jį palikti. Tačiau prie namo vartų jis mane sustabdė“, – atviravo moteris.

„Jis įstūmė mane į dušą ir atsuko vandenį. Labai pykau, tačiau jis manęs nepaleido. Ryte neprisiminiau beveik nieko, kol nepamačiau ant žemės gulinčių jau nebešvarių baltų kojinių. O dabar esu nepaprastai laiminga, kad jis manęs tąsyk nepaleido“, – tvirtino atlikėja.

Anot jos, J. Timmai išvykus ieškoti laimės į JAV, pora kurį laiką gyveno atskirai, tačiau po kurio laiko moteris išvyko paskui vyrą į Ameriką.

Anot Latvijos žiniasklaidos, per artimiausias dvi savaites nepavykus sulaukti NBA klubo pasiūlymo, J. Timma greičiausiai grįš į Europą – krepšininku susidomėjimą buvo išreiškusios Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“, „Monaco“ ir dar kelios komandos.

Prieš metus žiniasklaidoje buvo plačiai cituojamas A. Sedokovos interviu, kur ji tvirtino per mėnesį išleidžianti 1,5 mln. rublių – t.y. maždaug 16,5 tūkst. eurų.

A. Sedokova yra 9 metais vyresnė už krepšininką. Tris vaikus iš ankstesnių santuokų turinti atlikėja po vestuvių su latviu pasirinko Timmos-Sedokovos pavardę. Latvijoje J. Timma kritikos strėlių sulaukė dėl to, kad neva dėl romano su dainininke paliko savo ankstesnę žmoną, su kuria yra susilaukęs sūnaus.

J. Timma nėra pirmas sportininkas A. Sedokovos gyvenime. Pirmasis moters vyras buvo futbolininkas Valentinas Bialkevičius, su kurio ji išsiskyrė dėl ruso neištikimybės. Vėliau A. Sedokova buvo ištekėjusi už verslininko Maksimo Černiavskio, dar vienas jos partneris buvo kitas rusų verslininkas Artiomas Komarovas. Viename iš savo interviu dainininkė tikino esanti biseksuali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)