Naujausiame sostinės klubo rengiamos laidos „Iš arti“ epizode paviešinta filmuota medžiaga iš kovo 8 d. vykusios treniruotės, kurioje A. Goudelockas išsinarino kairės rankos pirštą.

„Iš pradžių stipriai neskaudėjo, bet kai pamačiau, kaip jis atrodo, užėmė kvapą. Pamaniau, kad pirštas lūžo, gyvenime nebuvau matęs nieko panašaus. Buvau šokiruotas, net negalėjau kalbėti“, – pasakojo snaiperis.

Išnirusį pirštą į prideramą padėtį čia pat grąžino komandos kineziterapeutas Konstantinas Medvedevas.

Ką tuo metu pajuto A. Goudelockas, galima spręsti iš per visą „Jeep“ areną nuaidėjusio šūksnio.

„Turbūt tokio skausmo dar nebuvau patyręs“, – prisipažino legionierius.

Dėl traumos jam teko praleisti praėjusios savaitės rungtynes su Panevėžio „Lietkabeliu“.

Anot trenerio Giedriaus Žibėno, net jei traumų kamuojamas krepšininkas nežaidžia pats, jo buvimas ant atsarginių suolo taip pat nelieka be pėdsako.

„Komandos viduje Andrew visi myli ir gerbia. Kadangi jis aukojasi už komandą, veržiasi į aikštę, treniruotėse irgi nesitaupo. Trys jo traumos nutiko būtent treniruočių metu, o tai daug ką pasako. Jis yra kovotojas, laimėtojas ir profesionalas iš didžiosios raidės“, – teigė „Ryto“ strategas.

Primename, kad trečiadienį vilniečiai priims Alytaus „Dzūkiją“, o sekmadienį trečią kartą mėgins pristabdyti titulą ginančius Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderius Kauno „Žalgirį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)