Penketuką pradeda Vilniaus „Ryto“ kapitonas Arnas Butkevičius, suklaidinęs Vytenį Lipkevičių bei savo prasiveržimą užbaigęs galingu dėjimu viena ranka.

Ketvirtojoje pozicijoje atsidūrė Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ aukštaūgis Paulius Petrilevičius. Pastatęs užtvarą, jis žaibiškai leidosi link krepšio, o sulaukęs perdavimo, kamuolį sugrūdo pro lanko skylę.

Trečioji vieta atiteko atletiškajam Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ jaunuoliui Arieliui Hukporti. Jis rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ pradėjo įspūdingai – perėmė kamuolį ir nuskuodęs į kitą aikštęs pusę, įkrovė į krepšį windmill stiliumi.

Visai šalia rinkinio viršūnės sutinkame du iš eilės sėkmingus „Neptūno“ epizodus. Simas Galdikas išrašė „stogą“ E.J. Montgomery, o kamuolį sugriebęs Matas Jogėla skuosdamas į puolimą nesidairė į šonus – sėkmingą darbą gynyboje vainikavo dėjimu į krepšį.

Pirmoji vieta, ko gero, niekam nekelia abejonių. Šįkart gražiausio epizodo titulą nuskynė Utenos „Juventus“ įžaidėjas Vaidas Kariniauskas. Lemiamomis rungtynių akimirkomis gynėjas nepabūgo šveisti tritaškio per Nigelo Hayeso rankas. Šis sprendimas pasiteisino – kamuolys skrodė tinklelį, o „Juventus“ laimėjo dramatišką mačą prieš Lietuvos čempionus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)