Amerikiečiai sudalyvavo tokio paties principo dvikovoje, kurioje prieš kurį laiką varžėsi Paulius Jankūnas ir Artūras Milaknis.

Rankose žalgiriečiai laikė tuščius lapus, į kuriuos stengėsi įrašyti vienodus atsakymus į klausimus, susijusius su kiekvienu iš jų. Pavyzdžiui, abu Kauno ekipos nariai teisingai įvardino mėgstamiausią N. Hayeso patiekalą Lietuvoje bei Th. Walkupo krepšininko idealą.

Ne pirmą sezoną klube rungtyniaujantiems žaidėjams nepavyko sutarti, koks yra geriausias Th. Walkupo įgūdis aikštėje. Vienas iš jų pasirinko gynybą, kitas – lyderystę.

„Ar lyderystė išvis yra įgūdis?“, – klausė gimtadienį prieš pat naujuosius metus atšventęs įžaidėjas.

Nuotaikingame vaizdo įraše Lietuvos čempionai dalijosi gera nuotaika ir ne kartą prapliupo juokais. Tiesa, vietomis teko ir surimtėti.

Abu krepšininkai ilgai nedvejojo įvardindami du žalgiriečius, kuriuos Th. Walkupas pasirinktų į trijulių krepšinio komandą. Ta pačia tvarka abu šio epizodo dalyviai įvardino N. Hayesą ir A. Milaknį.

„Tai būtų nesustabdoma komanda. Tiesa, jei Artūras būtų mūsų komandoje, mes turėtume prisiimti daugiau atsakomybės gynyboje. Jis atsigriebtų puolime“, – komandos draugą per dantį traukė N. Hayesas.

Naujausią „Žalgiris TV“ parengtą #ZalgirisChallenge epizodą rasite Kauno „Žalgirio“ „YouTube“ kanale.