Tiesa, Kauno komandos narių pasirinkimai yra kiek ribojami – į penketus gali būti įtraukti tik tie žaidėjai, kurie buvo žalgiriečių komandos draugai arba varžovai krepšinio aikštelėje.

Pirmasis su „Žalgirio“ sirgaliais savo penketuku dalijasi 20-ąjį savo gimtadienį prieš keletą dienų atšventęs Rokas Jokubaitis. Vis užtikrinčiau ant parketo atrodantis įžaidėjas „Žalgirio“ arenoje į savo penketą įtraukė keturis puikiai Europos krepšinyje pažįstamus vardus, o vienas pasirinkimas buvo gana netikėtas.

Gynėjų grandį jaunojo Lietuvos krepšinio talento penkete sudarytų dvi Graikijos krepšinio žvaigždės. Įžaidėjo pozicijoje rungtyniautų „FC Barcelona“ atakų dirigentas Nickas Calathesas, o šalia jo būtų šiuo metu Pirėjo „Olympiacos“ klubui atstovaujantis Kostas Sloukas.

„Manau, kad mano starto penkete galėtų būti du kuriantys žaidėjai. Dėl šių pasirinkimų nekyla jokių abejonių“, – savo sprendimus komentavo R. Jokubaitis.

Lengvojo krašto pozicijoje jaunasis žalgirietis matytų buvusį komandos draugą, o dabar Stambulo „Fenerbahce“ narį Edgarą Ulanovą. Priekinę liniją penkete sudarytų dabartinis „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas ir kadaise krepšinį profesionaliai žaidęs R. Jokubaičio tėtis Aivaras Jokubaitis.

„Tėtis didžiąją karjeros dalį pražaidė ketvirtoje pozicijoje, bet su P.Jankūnu jie kartu tiktų aikštelėje. Manau, kad tėtis šiame penkete labai pritaptų ir su juo pasiektume gerų rezultatų“, – svarstė Rokas.

Plačiau apie kiekvieną R. Jokubaičio pasirinkimą sužinosite pažiūrėję naujausią „Žalgiris TV“ vaizdo įrašą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)