Kauno „Žalgirio“ krepšininkai turėjo kuo greičiau teisingai atsakyti į jiems pateiktus įvairius klausimus. Kaip jau įprasta, didžioji dalis klausimų buvo susijusi arba su „Žalgirio“ krepšinio klubu bei jo žaidėjais, arba Lietuvos krepšiniu.

Viename iš klausimų talentingi jaunuoliai turėjo įvardinti kaip kitaip yra vadinamas Žalgirio mūšis, o viena iš užuominų buvo Kaune netoli „Akropolio“ esanti viešojo transporto stotelė. Tiesa, tai iš sostinės į Kauną persikėlusiam „Žalgirio“ naujokui nepadėjo.

„Kaune dar neteko važinėti viešuoju transportu, Rokas manimi rūpinasi ir visur vežioja“, – su šypsena veide po šio klausimo kalbėjo M.Blaževičius.

Kaip ir Martino Schillerio bei Arne Woltmanno dvikovoje, taip ir šį kartą, iššūkį priėmę dalyviai sulaukė klausimo apie buvusias Nigelo Hayeso komandas NBA lygoje. Klausimas ir vėl sukėlė nemažai diskusijų, tačiau galiausiai teisingą atsakymą įvardinti pavyko.

„Svarbiausia, kad žinome kada Žalgirio mūšis ir kada pirmą kartą paminėtas Lietuvos vardas“, – kvatojosi geros nuotaikos nestokoję vaikinai.

Naujausio #ZalgirisChallenge epizodo metu taip pat buvo paminėtas legendinis žalgirietis Tanoka Beardas, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žvaigždė Jonas Valančiūnas bei visų „Žalgirio“ arenos palubėse iškeltų marškinėlių savininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)