Penktadienį pristatyta paskutinė aštuntoji „Bucket“ vasaros lygos komanda.

Lyginant su kitomis ekipomis, pastaroji labiau stebina ne surinktų krepšininkų pajėgumu, o savo apipavidalinimu.

Vaizdelis – aiškus kaip dieną. Komanda pavadinta „Darbo partija“, sudėtyje pirmasis įrašytas Klaipėdos „Neptūno“ vidurio puolėjas Simas Galdikas, kuris kandidatuos spalį vyksiančiuose Seimo rinkimuose, o vyriausiajam treneriui Simonui Serapinui talkins su profesionalų krepšiniu niekuo nesusijęs parlamentaras Andrius Mazuronis. Lygiai taip pat dalyvausiantis artėjančiuose rinkimuose.

Delfi paklaustas, ką bendro turi su krepšiniu, A. Mazuronis tikino, kad kompetencijos atlikti trenerio funkcijas jam pakanka.

Lošdavau už mokyklos rinktinę, visada žiūriu Lietuvos rinktinės ir „Žalgirio“ varžybas. Manau, kad kvalifikacijos man užteks. Kiekvienas iš trijų milijonų lietuvių gali būti vidutinio lygio treneris kokioje nors Italijoje ar Portugalijoje ar dar kažkur. Krepšinis – kiekvieno lietuvio kraujyje“, – dėstė 40-metis politikas.

Seimo narys negalėjo pasakyti, kiek Darbo partijai atsiėjo galimybė pavadinti krepšinio komandą savo vardu – nurodė šios informacijos teirautis partijos sekretoriato.

„Nesigilinau, bet net neabejoju, kad visos išlaidos bus deklaruotos pagal galiojančią tvarką“, – pažymėjo A. Mazuronis.

Paklaustas, ar politinę agitaciją krepšinio varžybose, kuriose dalyvauja profesionalai, laiko korektiška, jis teigė tame nematantis nieko naujo.

„Dažnai krepšinyje partijų komandos dalyvauja, ir tarppartijiniai turnyrai vyksta, ir profesionalūs žaidėjai žaidžia pagal savo politines pažiūras ir panašiai. Nieko naujo čia išrasta nėra“, – sakė „darbietis“.

Jo treniruojamoje komandoje kartu su S. Galdiku žais Valdas Vasylius, Mindaugas Stašys, Rytis Biliartas, Linas Lekavičius, Raidas Nacius, Klaidas Metrikis, Haroldas Saprykinas ir Dainius Chatkevičius.

„Bucket“ vasaros lyga Kėdainiuose startuos liepos 28 d. ir truks savaitę.

Į šį turnyrą buvo kviečiami tik dviejų aukščiausių Lietuvos krepšinio divizionų žaidėjai, taip pat užsienio elitinėse lygose rungtyniaujantys krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)