Daugiau nei 15 tūkstančių žiūrovų talpinanti „Žalgirio“ arena taps didžiausia sporto erdve krepšinio mėgėjams visose Baltijos šalyse, rašoma klubo pranešime žiniasklaidai.

Aikštę, kurioje vyksta Eurolygos ir Lietuvos krepšinio lygos rungtynės, aistruoliai pasižaidimui ar treniruotėms galės išsinuomoti kas valandą. Norintys žaisti ilgiau, turės nuomoti du laisvus laikus paeiliui.

„Sunku matyti tuščią areną ir negirdėti kamuolių bumbsėjimo, kurio visi taip išsiilgo. Manome, kad tai bus puiki galimybė krepšinio gerbėjams palaikyti formą ir išmėginti „Žalgirio“ arenos parketą“, – apie naują sprendimą kalbėjo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Be galimybės žaisti ar treniruotis ant „Žalgirio“ arenos parketo, krepšinio mėgėjai taip pat galės pažvelgti ir į rūbines, kuriose rungtynėms rengiasi žalgiriečių varžovai. Tose pačiose rūbinėse persirenginės ir salės nuomininkai.

Atsižvelgiant į paklausą, salės nuomos kaina skirsis priklausomai nuo laiko (kainos gali keistis). Rytais salės nuoma bus pigiausia (60 eurų valandai), o vakarais – brangiausia (120 eurų valandai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)