Vilniuje gimęs ir šiame mieste mokyklą lankęs žaidėjas 2014-aisiasi persikėlė už Atlanto ir studijavo bei rungtyniavo „Notre Dame“ universitete.

„Labiausiai nepatikdavo namų darbai. Mokytis gal ir linksma, bet viskas, ką reikėjo daryti namuose, nepatikdavo ir visada tempdavau iki paskutinės akimirkos“, – į praeitį nusikėlė žalgirietis.

Laidos vedėja D.Belickaitė komandos aukštaūgiui buvo paruošusi ir keletą užduočių – pirmąjį sezoną „Žalgirio“ gretose praleidusiam krepšininkui vienoje iš užduočių teko spręsti matematinius uždavinius.

„Kai buvau jaunesnis, nebuvau labai geras mokinys. Visada išlikdavau toks nedrausmingas klasėje, bet mokslo kokybė augo su amžiumi. Patiko gamtos mokslai, matematika. Matematikoje pažymiai nebūdavo žemiau 8“, – mokyklos laikus prisiminė M.Gebenas.

Taip pat Kauno komandos atstovui teko sužaisti savotiškas šaradas – gavęs gerai žinomą lietuvišką frazę jis turėjo ją pavaizduoti piešdamas. Paskutiniame žaidime M.Gebenui teko pasitikrinti savo geografijos žinias.

Kaip vidurio puolėjui sekėsi sugrįžti į mokyklą ir vykdyti D.Belickaitės paruoštas užduotis, pamatysite naujausiame „Žalgiris TV“ rubrikos #BackToSchool epizode.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)