Jau 16-ajame epizode laidos vedėjas Kipras Serpauskas kalbino buvusį krepšininką, o šiuo metu „Žalgirio“ jaunimo komandų vadovą – Gediminą Navicką.

36-erių metų G.Navickas pats yra žaidęs „Žalgirio“ klube, taip pat ir kituose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) klubuose, Ukrainoje, Estijoje, Lenkijoje ir Rumunijoje.

Beje, buvęs krepšininkas turi brolį dvynį, kuris yra garsus Lietuvos badmintono žaidėjas Kęstutis Navickas. Pokalbio metu buvo atskleista nemažai dvynių gyvenimo išdaigų.

„Gatvėje tenka pasisveikinti su žmonėmis, kurių aš tikrai nepažįstu ir nesu matęs. Yra tekę ir vienas su kito dokumentais pavažinėti. Brolis pirmiau išsilaikė vairuotojo pažymėjimą, tad aš ilgai važinėjau su pažymėjimu. Vėliau išsilaikiau ir aš“, – nuotaikingai pasakojo G.Navickas.

2004 metais „Žalgirio“ marškinėlius vilkėjęs gynėjas kartu rungtyniavo su tokiais krepšininkais kaip Tanoka Beardas, Arvydas Sabonis ir kiti, tačiau labiausiai G.Navickui yra įstrigęs tuometinis komandos kapitonas Mindaugas Timinskas.

„Man įsiminė vienas momentas. Kaune žaidėme pirmas Eurolygos rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“ ir aš išėjau žaisti bei per dešimt minučių padariau gal 3 ar 4 klaidas. Grįžau namo, žiūriu, skambina Mindaugas. Pakėliau ragelį, o jis sako: „atsiprašau, kad tave apšaukiau“. Aš to net neužfiksavau, nes man tai atrodė normalu ir aš norėjau, kad man tą kritiką sakytų. Man tai atrodė neįtikėtinas žingsnis, kaip iš tokio patyrusio žaidėjo“, – istorija pasidalino dabartinis „Žalgirio“ jaunimo komandų vadovas.

Naujausios #ŽalgirisOnAir tinklalaidės laidos ieškokite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

#ŽalgirisOnAir naujienas taip pat galima sekti ir soc. tinklų „Facebook“ ir „Instagram“ paskyrose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)