Vaizdo klipų kūrėją su jo mergina Indianos „Pacers“ krepšininkas pasikvietė ne tik į savo namus, bet ir į klubo rūbinę bei treniruočių salę.

Čia kartu su 23-ejų krepšininku bene pirmą kartą viešai filmavosi ir paties Domanto širdies draugė Shashana.

Kaip įprasta rašyti pramoginėse portalų skiltyse, pora kameros akivaizdoje neslėpė savo jausmų, įsismaginęs Domantas merginą suko kėdėje rūbinės viduryje, meiliai apkabino, bendruose pokalbiuose skambėjo ir pokštai apie artėjančias vedybas.

Visiškai atsipalaidavęs Domantas savo svečiams aprodė „Pacers“ klubo treniruočių kompleksą, su A. Millsu ir Shashana žaidė stalo tenisą, o vėliau veiksmas persikėlė ir į krepšinio aikštelę.

Tiesa, dar prieš įvykstant metimų konkursui tarp Domanto ir Austino, „Pacers“ aukštaūgis pademonstravo viename iš treniruočių komplekso kambarių kabančias vėliavas, tarp kurių yra ir lietuviška trispalvė.

Savo svečiui Domantas surengė testą – aiškinosi, ar šis pažįsta vėliavas ir „Pacers“ krepšininkus. Pasak Domanto, „Pacers“ vėliavomis pagerbia visų komandos krepšininkų šaknis. Pavyzdžiui, Nigerijos vėliava rūbinėje kabo todėl, kad vieno iš komandos lyderių Victoro Oladipo mama yra nigeriečių klimės, nors paties krepšininko pase įrašytas žodis „amerikietis“.

Domanto surengtą ekskursiją po klubo valdas, aikštelėje įvykusią tritaškių dvikovą ir tai, kuo krepšininkas pavaišino savo svečius, galite pamatyti nuotaikingame vaizdo klipe.

Be abejo, viskas baigiasi ir oficialiomis NBA rungtynėmis, kuriose dalyvavo Domantas. Smagaus žiūrėjimo!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)