Specialiai šiai progai „Žalgirio“ krepšininkai dvikovoje pasipuošė išskirtinėmis – kariško dizaino uniformomis, o „Žalgiris TV“ laidų rubrikos #TimeOutŽalgiris kūrybinė grupe su laidos vedėja Dalia Belickaite priešakyje užkulisiuose kalbino arenoje sutiktus kariuomenės atstovus ir kitus svečius.

„Be jokios abejonės smagu turėti 15 tūkstančių žmonių, kurie yra apsivilkę įvairiomis „uniformomis“ – vieni tikromis, o kiti žalios ir baltos spalvų. Tokia palaikymo dvasia reikalinga ginant savo kraštą nuo bet kokio priešininko“, – kalbėjo majoras Skomantas Povilionis.

D. Belickaitės kalbintas Lietuvos kariuomenės majoras puikiai pažįsta ir „Žalgirio“ direktorių Paulių Motiejūną, kuris priklauso Lietuvos šaulių sąjungai.

„Tas karys pas mus yra pagarsėjęs lyderio savybėmis ir yra nepaprastai užsispyręs. Tai žmogus, kuris bet kada ners į purvą, patirs fizinius sunkumus, kad tik būtų pasiektas tikslas. Tai – svarbiausia kario savybė, tikriausiai ir krepšininko“, – apie P. Motiejūną kalbėjo S. Povilionis.

Arenoje buvo sutiktas ir vienas populiariausių Lietuvoje muzikos atlikėjų Saulius Prūsaitis, besidžiaugęs galimybe stebėti rungtynes.

„Labai džiugu, kad mane „Žalgiris“ vis dar priima, leidžia pasėdėti taip arti viso reikalo. Adrenalino taip kaip čia retai taip prigaunu, išskyrus, aišku, sceninius reikalus“, – šypsojosi dainininkas, gruodžio 29-ąją „Žalgirio“ arenoje surengsiantis savo koncertą.

„Žalgirio“ rungtynes stebėjo ir vienas geriausių visų laikų Lietuvos ledo ritulininkų ir dabartinis Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas Dainius Zubrus.

„Pasižiūrėjus į tokias krepšinio rungtynes, norisi sugrįžti ir pačiam į sportą“, – įspūdžiais dalijosi D. Zubrus.

Specialiai Eurolygos rungtynėms į areną buvo pakviesti ir Alytuje didžiulį padangų gaisrą likvidavę vietos ugniagesiai, kurie negailėjo nei savo laiko ir sveikatos, bandydami susitvarkyti su klastinga ugnimi bei smilkstančiomis padangomis.

„P. Jankūnas galėtų dirbti tokį darbą. Jis kapitonas ir mums padėtų. Mes jį pastatytume ten, kur reikia, o jis piltų iš viršaus vandenį, nes yra labai aukštas“, – juokavo Alytaus ugniagesiai.

„Žinoma, kad pasigriebėme padangų ir sau, juk atėjo žiemos sezonas ir reikia keisti vasarines padangas į žiemines“, – toliau pokštus laidė ugniagesiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)