„Smagu, kad sportas įtraukia ne tik apie sportą rašančius ir pasakojančius žurnalistus.

Kasmet krepšinio aikštėje žurnalistai rodo savo kovingumą ir atkaklumą siekiant pergalių, o nurimus sportinėms aistroms po turnyro aptaria savo aktualijas, kurios sostinėje vienokios, o Marijampolėje arba Panevėžyje – visai kitokios.

Manau, tai labai stiprina kolegų ryšius“, - sako turnyrą organizuojančių Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubo „Press‘as“ vadovas ir Lietuvos sporto žurnalistų federacijos prezidentas Tautvydas Vencevičius.

Turnyras, kurio generaliniu rėmėju šįmet tapo „TopSport“, Kaune vyks jau ketvirtus metus. Žurnalistai kausis dviejose Kauno krepšinio mokyklos „Žalgiris“ salėse (Pašilės g. 41). Prieš tai pirmieji čempionatai vyko Vilniuje, vėliau trumpam persikėlė į Druskininkus.

Šįmet turnyre, kurio geriausieji gaus specialius „Hummel“ ir advokatų kontoros „Primus-Derling“ prizus, debiutuos Marijampolės žurnalistai ir specializuoto krepšinio portalo „BasketNews“ atstovai. Čempionate taip pat dalyvaus LRT, TV3 ir „Lietuvos ryto“ komandos. Čempionų titulą gins „Press‘o“ krepšininkai.

Iki šiol daugiausia kartų – po tris – čempionais yra tapę Kauno ir Panevėžio žurnalistai.

Turnyro pradžia – šeštadienį 13 val. Įėjimas – nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)