Lietuviškų žodžių buvo galima išgirsti netgi tiesioginės savaitgalio rungtynių transliacijos metu. Keletą frazių lietuviškai ištaręs mačo komentatorius Joshua Jamesas Bettas pasidalijo įrašu feisbuke klausdamas: „kaip mano lietuvių kalba?

Primename, kad Londono klubas įsikūrė tik praėjusį sezoną ir jau savo debiutiniame sezone iškovojo BBL lygos sidabrą, finale nusileisdamas Lesterio „Riders“ ekipai.

Londono klubui, kuris ateityje įvardijamas kaip kandidatas praverti Eurolygos duris, vadovauja lietuvis Vilius Jastremskas, o brolius į Londoną padėjo pakviesti BLKL Prezidentas Kęstutis Dobrovolskis.

Pasižiūrėti praėjusio savaitgalio taurės rungtynių į salę susirinko nemažai lietuvių, mačo metu skambėjo Lietuvos himnas, Marijono Mikutavičiaus daina „Aš tikrai myliu Lietuvą“, „Trys milijonai“.

šeštadienį „City Royals“ namuose 92:77 nugalėjo Londono „Lions“ ekipą.

D. Lavrinovičius per 21 min. pelnė 11 taškų (dvitaškiai 2/5, tritaškiai 2/5, baudos 1/2), atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir 4 kartus prasižengė.

Kšištofas per 7 min. surinko 2 taškus (dvitaškiai 1/2, baudos 0/2), atkovojo 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 4 sykius prasižengė.

Pietų divizione pirmaujanti „City Royals“ komanda laimėjo visas trejas žaistas rungtynes.