Antradienį per pietus viešbutyje Palangoje komandos draugą sveikino rinktinės kandidatai, treneriai ir personalas. Mantas Kalnietis, išvakarėse perrinktas komandos kapitonu, įteikė Lietuvos krepšinio federacijos rėmėjų parūpintą puokštę iš dešrelių.

Sveikinimą kapitonas palydėjo atitinkamu linkėjimu.

„Chebryte, dar sekundę dėmesio! Sveikiname Renaldą su gimtadieniu. Džiaugiamės, kad esi dar su mumis. Va tau daug dešrų… Tikimės, kad tavo dešra dar ilgai nesudžius“, – aidint pritarimo plojimams ir švilpimui sakė M. Kalnietis .

Lietuvos rinktinėje palangiškis debiutavo 2010-aisiais, kai netikėtai Turkijoje iškovojo pasaulio čempionato bronzos medalį. Nuo tada R. Seibutis Lietuvos garbę gynė septyniuose FIBA turnyruose, o atrankoje į pasaulio čempionatą buvo vienas rinktinės lyderių. Per 10 rungtynių jis pelnė 86 taškus, pataikydamas 55,6 proc. tritaškių metimų.

Gynėjas drauge su 15 kandidatų į rinktinę dalyvauja pirmojoje stovykloje Palangoje. Prie jų nuo rugpjūčio pradžios turėtų prisijungti Jonas Valančiūnas ir Domantas Sabonis. Palangoje rinktinė stovyklaus iki rugpjūčio 4 dienos, vėliau persikels į Kauną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)