„LavTwins“ žiemos planuose – turas po Kiniją: pasirodymai vietinėse televizijose, soc. tinklų laidose ir renginiuose. Besiruošdami kultūriniams skirtumams Lavrinovičiai sukūrė laidą, kurioje šmaikščiai susipažįsta su Kinijos maistu, kultūra ir žmonėmis.

Broliai kartu su mokytoja Yaoju žiūri įdomiausius Kinijos vaizdo klipus, patys išbando meistriškumą valdant valgymo lazdeles ir ragauja delikatesą, kuris Darjušą privertė žiaukčioti iš pasibjaurėjimo. „Šimtmečio“ kiaušiniai – itin populiarus Kinijos šeimos švenčių patiekalas, tiesa, gaminamas neįprastai.

„Kiaušinis, bet ne kiaušinis – kol nenulupi viskas gerai, bet pralaužus lukštą tokia smarvė, kad galima apsivemti, – prisiminęs pirmąją pamoką apie Kinijos maisto kultūrą pasakoja D. Lavrinovičius. – Mums pasakojo, kaip juos gamina – 30 dienų laiko tokiam tirpale, kuris juos padaro permatomus, bet su juodu atspalviu. Įsivaizduokit, jei šaltieną 30 dienų sojoje laikytumėt – kas iš to liktų? Kojinių smarvė ir skonis.“

Aukščiausi pasaulio broliai dvyniai vaizdo klipe varžosi ir pirmoje savo dvikovoje – kas greičiau kiniškomis valgymo lazdelėmis suvalgys 14 itin mažų saldainių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)