29-erių gynėja dar praėjusį balandį buvo sulaikyta tiriant įsilaužimo į namus ir užpuolimo bylą. WNBA bausmę Los Andželo „Sparks“ klubo atstovei skyrė tik dabar, nes pati aiškinosi incidento aplinkybes.

Remiantis tyrimo medžiaga, R. Williams pasirodė prie buvusios savo širdies draugės namų Floridoje ir iš pradžių riedlente apdaužė šios automobilį, o paskui įsilaužė į vidų. 2015-ųjų „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvė kaltinama keliskart smogusi buvusiai partnerei į veidą ir tampiusi ją už plaukų.

Teigiama, kad vėliau krepšininkė iš savo automobilio išsitraukė šaunamąjį ginklą ir grasino iššaudyti visą apkabą taikydamasi į savo auką.

Kitą mėnesį R. Williams turėtų stoti prieš teismą.

Amerikietė šiame WNBA sezone per mačą vidutiniškai pelno po 11,5 taško ir atlieka 1,7 rezultatyvaus perdavimo. Praeityje ji ne vieną sezoną žaidė Europoje, kur atstovavo tokioms ekipoms kaip Venecijos „Reyer“ (Italija) ar Košicės „Good Angels“ (Slovakija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)