Jau 11-ąjį „Žalgirio“ 3×3 turnyrą atidarė ilgametis komandos kapitonas Paulius Jankūnas, kuris dalyviams palinkėjo sąžiningos kovos ir išskyrė, kokios savybės svarbiausios gatvės krepšinyje.

„Tokiuose turnyruose vaikystėje dalyvauti nėra tekę, tačiau pasivaržydavome tarpusavyje kieme su draugais. 3×3 krepšinyje svarbiausia žaidimas vienas prieš vieną, individualios savybės, kadangi komandinio krepšinio čia nėra labai daug. Žaidėjams noriu palinkėti sąžiningos kovos, kad laimėtų stipriausi ir be traumų“, – žodį tarė „Žalgirio“ simbolis P.Jankūnas.

Į net aštuonias grupes suskirstytose krepšinio kovose savo atkaklumu labiausiai išsiskyrė mažiausiųjų finalas, kuriame tik per papildomą laiką 11:10 laimėjo iš Roko Jokubaičio rankų prizus atsiėmusi „Dream Team“ komanda, įveikusi „Šiaulių liūtus“.

Specialiai įrengtoje „Žalgirio“ ir turnyro rėmėjų KPMG krepšinio aikštelėje draugiškai savo jėgomis pasitikrino cerebriniu paralyžiumi sergantys neįgalieji ir simbolinę „Žalgirio“ komandą sudarę Eurolygos čempionas Giedrius Gustas, Europos taurės laimėtojas Darius Sirtautas, „Žalgiris TV“ laidų vedėja Dalia Belickaitė ir „Žalgirio“ krepšinio mokyklos treneriai.

Integruoto krepšinio kovas išbandęs G.Gustas džiaugėsi puikia iniciatyva bei patikino dalyvausiąs ir kitais metais.

„Įspūdžiai patys geriausi, išbandėme naujas taisykles, reikėjo prie jų prisitaikyti. Oras galbūt ir galėjo būti malonesnis, tačiau yra kaip yra. Tokių rungtynių turėtų būti organizuojama daugiau, tai puiki iniciatyva, galimybė susipažinti su kitos grupės žmonėmis“, – savo įspūdžiais po integruoto krepšinio kovų dalinosi Eurolygos čempionas.

Įvairiausiose žaidimuose su turnyro žiūrovais sudalyvavęs žalgirietis Edgaras Ulanovas išsirinko du komandos draugus, su kuriais drąsiai galėtų laimėti 3×3 krepšinyje.

„Gatvės krepšinyje esu visko matęs ir patyręs, bet save laikau gana geru žaidėju 3×3 krepšinyje. Čia nereikia tiek daug technikos, labiau svarbu fizinės savybės, kovingumas. Į savo komandą pasiimčiau Marių Grigonį, nes atitinka reikalingas savybes, taip pat Aaroną White‘ą“, – kalbėjo E.Ulanovas.

Visą dieną nuo pat ryto turnyre sukiojęsis #TimeOutŽalgiris kolektyvas taip pat pakalbino gatvės krepšinio ekspertą M.Grigonį, jaunasis R.Jokubaitis prisiminė dar ne taip seniai dalyvautus turnyrus, o Thomasas Walkupas pademonstravo savo firminį judesiuką.

Azartu išsiskyrusiose futbolo kovose taip pat buvo išaiškinti visi nugalėtojai, o arbitrų darbo ėmėsi „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komandos žaidėjai Ernestas Mockus ir Matas Dedura.

Renginyje buvo galima sutikti ir „Žalgirio“ esporto „League of Legends“ komandą bei sudalyvauti didžiausio prekybos elektronika tinklo „Topo centro“ stende organizuojamame 1v1 turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)