Kaip jau tapo įprasta, su žalgiriečiais į saulėtąją Vitoriją skrido nemažai krepšinio sirgalių.

Dalis jų įsigijo skrydžio bilietus ir ištikimai keliavo kartu su „Žalgirio“ komanda, o kitiems – nusišypsojo fortūna. Vienas tokių sėkmingųjų – 5 000 000-asis „Žalgirio“ arenos lankytojas.A

„Kelionę laimėjau paprastai – gavau, iš pradžių, dovanų bilietą į Eurolygos rungtynes, o vėliau tapau 5 000 000-uoju arenos lankytoju, – kalbėjo vyriškis. – Kol kas įspūdžiai – fantastiški, esu pirmą kartą Ispanijoje. Viskas super, miestas gražus, skrydis nerealus. Turbūt taip man nutiko pirmą ir paskutinį kartą gyvenime.“

Kitam „Žalgirio“ sirgaliui pasisekė perkant mineralinį vandenį „Vytautas“ bei užregistravus čekį ir sulaukus sėkmės.

„Skrydis geras, įspūdingas lėktuvas, arena gera ir graži, tik šiek tiek tuštoka. Tikėjausi daugiau žmonių. Baskai dar turi, ko pasimokyti iš mūsų“, – teigė laimingasis.

„Baskonia“ arenoje sutikti vietos sirgaliai dalijosi savo žiniomis apie žalgiriečius. Vardino pavojingiausius žaidėjus bei gyrė trenerį Šarūną Jasikevičių. Visą tai pamatysite naujausiame šio sezono #TimeOutŽalgiris epizode.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)