Bene labiausiai šioje srityje pasižymėjo aktorius Šarūnas Banevičius, prieš pat Jonui Kazlauskui paskelbiant geriausią lygos metų trenerį, įsikūnijęs į Šarūną Jasikevičių.

„Mes už „Žalgirį“! Eik! Kur eini? Išeik nu, Ule, Ule! Stovėk, ką tu mosikuoji tom rankom? Išeik, Milai, išeik! Iš sienelės išeik, nei iš salės išeik“, – šaukė ant scenos parodijų meistras.

„Padėk, Antanai, padėk! Ne „Rytui“ padėk, saviems padėk“, – plačiai šypsantis tikrajam Š. Jasikevičiui tęsė jo antrininkas.

„Nu tu parodyk kiaušinius! Ne savo kiaušinius, čia – metafora“, – įsijautęs aiškino Š. Banevičius.

„Ką tu švilpi, ką tu man švilpi? Ateik viens ant vieno! Neliesk, Dariau! Ką tu švilpi visąlaik į vieną pusę? Tai tu švilpk į abi puses“, – įsivaizduojamus teisėjus puolė jis.

„O, viskas, ačiū Dievui! Spaudos konferencija – greit atšneku ir pas Visvaldą į pirtį eisim. Sveikinus visus, kad mes laimėjom. Mes – vyrai nerealūs, o visa kita tik detalės. Detalės, detalės, detalės, detalės. Man jau bloga nuo to žodžio, visur matau detales. Aš net į autoservisą negaliu nuvažiuoti paklaust apie detales, man bloga pasidaro“, – pašiepė Š. Jasikevičiaus interviu aktorius.

Jo parodija nepaliko abejingų: Š. Banevičiui nusilenkė ir su juo bendrai nuotraukai netrukus papozavo pats Šaras, užlipęs į sceną atsiimti apdovanojimo iš J. Kazlausko rankų.

Aktoriui plojo visa salė kartu su Š. Jasikevičiaus šeima.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)