Iki rungtynių pabaigos likus žaisti kiek mažiau nei 4 sek. rezultatas buvo lygus (82:82), o aikštės šeimininkė „Keflavik“ komanda rengė ataką ir kamuolį turėjo savose rankose.

Visgi šeimininkų ataka buvo itin nesėkminga. „Haukar“ krepšininkai perėmė kamuolį, ir 20-metis Kari Jonssonas sulig sirena iš savos baudos aikštelės švystelėjo jį varžovų krepšio link.

Nelengva patikėti, tačiau kamuolys skrodė tinklelį ir svečiai tokiu fantastiniu būdu išplėšė pergalę (82:85), į kurią itin emocingai reagavo ir Islandijos komentatoriai.

Epizodas, kurį verta ne tik pamatyti, bet ir išgirsti, kas vyko už kadro.

Hey @SportsCenter I think we have a number one for you. This happened in Iceland last night. The game winning buzzer in Game 2 of the playoffs. PM for great TV quality. We have copyright of this. pic.twitter.com/4Up2xcWE1v— Domino's Körfukvöld (@korfuboltakvold) March 21, 2018

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)