Baigiantis trečiajam kėliniui „Žalgirio“ strategas itin aršiai apšaukė ant atsarginių suolo prieš minutės pertraukėlę žingsniuojantį amerikietį, o šio epizodo vaizdo įrašas ėmė plisti socialiniuose tinkluose.

Savitą išvadą pasižiūrėję šį epizodą padarė Ispanijos krepšinio portalo „Kia en Zona“ žurnalistai.

„Tai štai kodėl taip dažnai laimi Jasikevičiaus komanda. Geriau jau nepralaimėti, nes jums nutiks štai taip“, – su humoru rašo ispanai, ironizuodami, kad „Žalgirio“ žaidėjai tiesiog bijo Šaro ir dėl šios priežasties stengiasi vengti nesėkmių ir jo pykčio.

You don't want to get on the naughty list with Šaras. pic.twitter.com/g0x30O0FOG— Simonas Baranauskas (@LithuaniaBasket) January 16, 2018

Tiesa, šį kartą Šaro riksmas laimėti kauniečiams nepadėjo. „Žalgiris“ Bamberge suklupo 86:93.

Socialiniuose tinkluose Jasikevičiui prilipdyta ir „Željko Šaro“ pravardė, omenyje turint žalgiriečių trenerio panašumą į emocijų taip pat neslepiantį „Fenerbahče“ strategą Željko Obradovičių.

„Šaras tikrai neslepia emocijų“, – dalindamasis epizodo vaizdo įrašu pažymi ir Eurolygos partneris portalas Eurohoops.net.

Tuo metu pats Šaro apšauktasis B. Daviesas situaciją, dėl ko nusipelnė trenerio rūstybės, pabandė paaiškinti portalui 24sek.lt. Anot žaidėjo, strategas ant jo rėkė dėl padarytos klaidos, tačiau kur suklydo konkrečiai, neįvardijo.

„Tai nutiko dėl mano klaidos. Aš tuo metu galvojau kiek kitaip. Bet išsiaiškinome, kad suklydau“, – dėstė B. Daviesas.

Primename, kad „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą žais jau antras Eurolygos rungtynes šią savaitę. Kauniečių varžovais bus Valensijos „Basket“ krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)