Penktadienį netoli Prienų esančiame „Harmony Park“ viešbutyje surengtas oficialus „Vytauto“ naujokų LaMelo ir LiAngelo Ballų pristatymas.

Kaip ir reikėjo tikėtis, salė lūžo nuo žiniasklaidos atstovų ir filmavimo kamerų. Bet pagalvota buvo ne apie viską.

Belaukdami keliolika minučių vėlavusios Ballų šeimos, klubo vadovai staiga susizgribo, kad ant stalo išdėliotas ne ekipos titulinio rėmėjo „Vytauto“, o prancūziško vandens buteliukai.

„Gal man paimti ir į sieną vieną paleisti?“ – prajuokindamas šalia sėdėjusį V. Šeškų, pyktelėjo klubo prezidentas Norbertas Pranckus, kuris yra ir bendrovės „Birštono mineraliniai vandenys“ akcininkas.

Į įjungtus televizijos mikrofonus išsprūdo ir vienas kitas riebesnis žodis.

„Vytauto“ buteliukais komandos naujokų tėvas LaVaras Ballas buvo apdalintas trečiadienį vos atvykęs į Lietuvą, bet aštrialiežuvis tuomet pareiškė, kad jam labiau patinka pienas.

Prieš tai penktadienį Ballai dalyvavo pirmoje bendroje treniruotėje su „Vytauto“ krepšininkams, o po pratybų jiems buvo įteikti automobilio rakteliai.

Be to, penktadienį klubas gavo visus reikiamus amerikiečių dokumentus ir įtraukė juos į „Vytauto“ sudėtį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL). Artimiausios rungtynės laukia šeštadienį, kuomet „Vytautas“ žais su „Lietuvos rytu“.

Sausio 9 d. prieniškiai Baltijos krepšinio lygoje (BBL) namuose priims Minsko „Cmoki“ (Baltarusija).

16-metis LaMelo Ballas vilkės 1-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Tik vidurinėje mokykloje krepšinį žaidusio vaikino ūgis – 191 cm, svoris – 75 kg.

19-metis LiAngelo Ballas vilkės 3-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Jis sezoną turėjo pradėti garsiajame Kalifornijos universitete (UCLA), bet dėl incidento Kinijoje komandoje taip ir nedebiutavo. LiAngelo ūgis – 196 cm, svoris – 98 kg.

LiAngelo ir LaMelo Ballai „Vytauto“ klube turėtų žaisti mažiausiai mėnesį, vėliau iki sezono pabaigos sudarytas kontraktas bet kada galės būti nutrauktas. Abu amerikiečiai pradeda savo profesionalų karjeras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)