Pirmadienį socialiniame tinkle mačą Panevėžyje rengianti „Cido“ arena, informuodama apie artėjantį renginį, „Lietuvos rytą“ pavadino jungtine Vilniaus-Klaipėdos komanda.

„Vilniečiai šią kovą vadina principine, nenuostabu, nes prieš mūsų miesto komandą laimėti pavyko tik 2015/2016 m. sezone. Ryžtas ir užsispyrimas turi būti kiekvieno klubo viena pagrindinių savybių, tad nesustodami ties BC „Lietkabelis“ žaidėju – Benu, šį kartą vilniečiai pasitelkia uostamiesčio klubo žaidėjų pagalbą ir atvyksta į mūsų tvirtovę. Pasitikime Vilniaus – Klaipėdos ekipą Panevėžyje“, – skelbiama „Cido“ arenos „Facebook“ paskyroje.

Savo ruožtu „Lietuvos ryto“ sirgaliai originaliai priminė, kiek titulų yra iškovojęs Panevėžio „Lietkabelis“.

„Šioje lentynoje galime matyti visus ,,Lietkabelio" iškovotus trofėjus. Vis tik šis klubas įsivaizduoja, kad gali lygiuotis su „Lietuvos Rytu“. Šeštadienį važiuojame į Panevėžį pasiimti pergalės ir priminti vietiniams žiūrovams, kad skirtingai nei jie, mes komandą palaikome ne tik namų arenoje!“, – rašoma „Lietuvos ryto“ ištikimiausių aistruolių „B Tribūnos“ „Facebook“ paskyroje.

Pirmą šių komandų akistatą rugsėjo 27 d. Vilniuje įtikinamai 97:81 laimėjo „Lietkabelis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)