Pats Š. Jasikevičius dar profesionalaus krepšininko karjeros metu ne vieną sezoną gynė „Panathinaikos“ garbę. Rungtyniaudamas Atėnuose Šaras vilkėjo 19-u numeriu pažymėtus marškinėlius.

Tuo pačiu numeriu pažymėtą aprangą vilki ir nuo šio sezono „Panathinaikos“ atstovaujantis Lukas Lekavičius.

Prieš „Panathinaikos“ treniruotę arenoje susitikęs buvusį savo auklėtinį, Šaras nuoširdžiai apsikabino Luką, paplekšnojo jam per nugarą ir pagyrė dėl numerio pasirinkimo.

„19-u numeriu, maladėc. Ar ant nugaros Jasikevičius neparašyta?“, – Luko smagiai paklausė „Žalgirio“ treneris.

Sarunas #Jasikevicius met a lot of old friends between @bczalgiris and @paobcgr practices at #ZalgirioArena! 🤝🤗#Zalgiris and #Panathinaikos will face each other tonight at @EuroLeague's #GameOfTheWeek! ⚔️

#ManoKomanda #MyTeam #Kaunas #ZALPAO pic.twitter.com/XkBkWyBDKh— BC Zalgiris Kaunas (@bczalgiris) December 7, 2017

Nuoširdžiai Šaras bendravo ir su kitais „Panathinaikos“ komandos atstovais. Treneris apsikabino ir keliais žodžiais persimetė su pagrindiniu varžovu įžaidėju Nicku Calathesu, taip pat ir su graikus treniruojančiu katalonu Xavi Pascualiu.

X. Pascualio treniruojamoje „Barcelonos“ ekipoje pats Šaras žaidė 2012-2013 m. sezone.

Tuo metu „Panathinaikos“ marškinėlius jis vilkėjo 2007-2010 m. ir 2011-2012 m. sezone.

2009-aisiais su „Pao“ Šaras laimėjo Eurolygą.

Kad Graikijoje yra nuolat lyginamas su savo buvusiu treneriu, vos atskridęs į Lietuvą pripažino ir pats L. Lekavičius, neatsitiktinai pasirinkęs 19-ąjį numerį.

„Pradedant krepšiniu, baigiant gyvenimu Š. Jasikevičius man padėjo labai daug. Graikijoje su juo esu siejamas visada“, – nusijuokė L. Lekavičius, po vienų sėkmingų savo rungtynių graikų žiniasklaidoje netgi pavadintas Šaravičiumi.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ ketvirtadienio vakarą prasidės 20 valandą.

Turnyro lentelėje „Žalgiris“ (5/5) užima 8-ąją vietą, o „Panathinaikos“ (7/3) – 4-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)