„Šiandien sužinojome, kad tu nebe Niujorko klubo narys. Mes esame šoke. Jie dar nežino, ką jie prarado. Tu tikrai dar atrasi geresnę vietą ir mus stebinsi savo geru, gražiu krepšiniu.

O jei kažkur nepasiseks tau, žinok, kad tu visą laiką esi laukiamas Panevėžyje, tau specialiai yra rezervuota vieta.

„Welcome“, kaip sakoma ten pas jus. Laikykis Kūzia, žinome, kad bus geriau, nei buvo“, – kalbėjo niekad geros nuotaikos nestokojantys broliai Lavrinovičiai.

Praktiškai visą sezono pradžią su kostiumu ant atsarginių žaidėjų suolelio praleidęs M. Kuzminskas „Knicks“ komandą buvo priverstas palikti, nes šiai teko atlaisvinti vietą po diskvalifikacijos į rikiuotę grįžusiam Joakimui Noah.

Po atleidimo su didžiausiu JAV miestu ir „Knicks“ klubu emocingai atsisveikinęs 28-erių lietuvis sulaukė sirgalių, komandos draugų, žurnalistų ir net Holivudo žvaigždės palaikymo.

Jei per 48 valandas atletas nesulauks dėmesio, „Knicks“ turės sumokėti jam likusią šio sezono algą, o pats krepšininkas galės nevaržomas pasirinkti naują karjeros stotelę NBA lygoje ar už jos ribų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)