Vienu metu 15 taškų deficitą turėję Lietuvos vicečempionai nepalūžo ir galingai atsitiesęs 78:73 ant menčių paguldė praėjusiame sezone Eurolygoje rungtyniavusį Stambulo „Galalatasaray“ klubą.

Su pergale „Lietkabelį“ pasveikino ir kartu su komanda reguliariu reisu iš Stambulo skridusi Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Į Lietuvą grįžau su pergalingais vyrais“, – feisbuke nuotrauka pasidalino šalies vadovė.

Pergalę Stambule broliams Lavrinovičiams paskyrė ir vyriausiasis panevėžiečių treneris Artūras Štalbergas.

„Sveikinimai su gimtadieniu broliams Lavrinovičiams – tai puiki dovana jiems. Kalbant apie rungtynes, mums prireikė laiko, jog jį pradėtume. Nežinau, kodėl taip įvyko. Galbūt kelionė arba kitos priežastys, bet mes neturime į tai kreipti dėmesio. Sakiau žaidėjams, jog turime būti susikoncentravę ir agresyvūs.

Pirmos 10 minučių buvo katastrofa mums, bet vėliau parodėme gerą ir agresyvią gynybą. Taip pat pradėjome rungtyniauti agresyviai puolime ir iškovojome labai svarbią pergalę išvykoje. Mums daug reiškia nugalėti „Galatasaray“ ekipą“, – „Lietkabelio“ interneto svetainė cituoja strategą iš Latvijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)