Vasarą gretas gerokai perrikiavusi „Baskonia“ kol kas neatranda savojo žaidimo, o tai akivaizdžiai siutina P. Prigionį. Ispanijos čempionate baskų komanda pralaimėjo 3 iš 4 žaistų rungtynių ir turnyro lentelėje yra vos 14-a. Nesėkmingai Vitorijos atstovai startavo ir Eurolygoje – 64:75 nusileido „Olympiakos“.

Kad turi išskirtinį charakterį, P. Prigioni pademonstravo dar praėjusį savaitgalį, į nepatogią padėtį pastatęs „Movistar Plus“ žurnalistę.

Pertraukos metu oficialių čempionato transliuotojų atstovės kalbintas treneris pamėgino elgtis panašiai, kaip savo pagarsėjusiose interviu darė Greggas Popovichius. Į du žurnalistės klausimus P. Prigioni atsakė vienu sakiniu: „viską palikome rūbinėje“. Po tokio akibrokšto neliko nieko kito, kaip pabaigti nejaukų ir nevykusį pokalbį.

Prigioni: "Nos quedamos en el vestuario". #LigaEndesa pic.twitter.com/KOMqPzLmrJ— Basket en Movistar+ (@MovistarBasket) October 7, 2017

Pastarojo savaitgalio rungtynėse Fuenlabradoje P. Prigioni apskritai „sprogo“. Vitorijos komanda 75:80 pralaimėjo „Montakit“ krepšininkams ir susitikimą pabaigė be diskvalifikuoto savo stratego.

Trečiojo kėlinio pabaigoje P. Prigioni įsiuto dėl, jo nuomone, arbitrų neužfiksuotos pražangos ir ėmė keiktis. Techninė pražanga argentiniečio nenuramino. Netgi priešingai – įtūžęs ir burnodamas jis toliau agresyviai atakavo teisėją ir gavo antrą techninę pražangą.

Argentinietį ramino netgi jo treniruojami krepšininkai, tačiau tai padaryti buvo sudėtinga.

„Jūs esate apsišikėliai“, – palikdamas aikštę teisėjams linkėjimus siuntė P. Prigioni.

Pablo Prigioni is one heated coach 😂pic.twitter.com/AgbRiFx794— Def Pen Hoops (@DefPenHoops) October 16, 2017

Neatmetamas variantas, kad už šį siautėjimą P. Prigioni sulauks baudos ir iš Ispanijos ACB lygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)