Incidento „herojumi“ tapo Valdivijos „Las Animas“ komandos įžaidėjas Franco Moralesas, po pergalingai pasibaigusių rungtynių paleidęs į darbą kumščius.

F. Moraleso atstovaujama ekipa išvykoje 75:74 nugalėjo „Puerto Montt“, o pats 25-erių krepšininkas pataikė lemiamą tritaškį metimą.

Aikštėje labai emocingai pergalę atšventę žaidėjai patraukė į rūbinę. Visgi pakeliui link jos F. Moralesą energingu žodžių srautu užsipuolė vienas iš šeimininkų fanų.

Sportininkas nesusilaikė ir kumščiu stipriai trenkė sirgaliui į veidą.

Užvirusias aistras tramdė ir F. Moraleso komandos draugai, ir policijos pareigūnai, kurie netgi apklausė nesusivaldžiusį žaidėją.

Kokios nuobaudos laukia F. Moraleso, nepranešama.

Nukentėjusysis Raulis Hernandezas socialiniuose tinkluose pasidalijo savo veido nuotrauka, kurioje matyti po smūgio prakirstas paakys ir ryškėjanti mėlynė.

Anot krepšinio gerbėjo, F. Moraleso jis neįžeidinėjo, tačiau emocingai aiškino, kad švęsti pergalę reikia rūbinėje arba pakeliui namo, o ne nusivylusių šeimininkų sirgalių akivaizdoje. Akivaizdu, kad krepšininkui tokio tipo paaiškinimas nepatiko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)