Naujojo LKL sezono kovas transliuos BTV televizija, jos eteryje jau galima išvysti vaizdo klipą su septyniais LKL krepšininkais, pasirengusiais vasariškai kovai lauko aikštelėje.

„Klipų mintis – grįžti į senus laikus, persikelti į laikmetį ir aplinką, kurioje dabartiniai krepšininkai užaugo, – idėją aiškino režisierius Tomas Skamaročius. – Krepšininkams patiko ši mintis – jie užaugę kiemuose tarp daugiaaukščių, žaisdavo trys prieš tris, kamuolį turėdavo tik retas vaikas. Taip ir šiame klipe: vienas kamuolys, kurį atsineša P. Jankūnas, ir jaunimas iš skirtingų kiemų susiburia į dvi komandas.“

Reklaminio klipo herojais taip pat tapo Steponas Babrauskas (Pasvalio „Pieno žvaigždės“), Tomas Delininkaitis ir Simas Galdikas (abu – Klaipėdos „Neptūnas“), Tadas Klimavičius (Prienų–Birštono „Vytautas“), Mindaugas Lukauskis (Vilniaus „Lietuvos rytas“) ir Arvydas Šikšnius (Utenos „Juventus“).
Vienoje dalyje pasirodys ir „Vytauto“ treneris Virginijus Šeškus.

„Ši diena priminė jaunystę, – teigė P. Jankūnas, kuriam ši lauko aikštelė buvo artimiausia, nes filmavimas vyko gimtajame Kaune. – Tokia aikštelė, seni kamuoliai, lankai be tinkliukų – net sunku atsiminti, kada tai teko patirti. Tais laikais niekas nesirinkdavo nei sportbačių, nei rūbų – ką turėdavai, tą ir rengdavaisi.“

LKL šiemet atsigręžia į istoriją. Artėjantis sezonas bus jubiliejinis, 25-tasis. Be to, televizijų transliacijos grįžta į BTV eterį – jame buvo rodomos pirmo LKL sezono kovos.

„Savotiškas sugrįžimas į jaunystę patiko krepšininkams, – teigė T. Skamaročius, režisuojantis ir svarbiausias krepšinio transliacijas Lietuvoje. – Esame filmavę daug klipų ir statydavome krepšininkus į diskomforto zoną, o dabar viskas pavyko natūraliai, nes visa tai darė prieš 15 ar 20 metų.“

BTV eteryje galima matyti pirmą klipo dalį, artimiausiu metu pasirodys ir tęsinys.

Klipo filmavimas sutraukė aplinkinių kiemų berniukus. Vienam jų filmavimo grupė padovanojo lanką, jis turėtų pakeisti nulūžusį lanką šioje aikštelėje.

25-asis LKL sezonas prasidės rugsėjo 19 d. rungtynėmis Panevėžyje tarp „Lietkabelio“ ir Utenos „Juventus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)