Konfliktas tarp įžaidėjo ir vidurio puolėjo kilo antrajame itin rezultatyvių rungtynių tarp Sindziango „Flying Tigers“ ir Pekino „North Control“ komandų kėlinyje.

122 kg sveriantis ir itin tvirtai sudėtas „North Control“ žaidėjas E. Batista statydamas užtvarą gana šiurkščiai pastūmė gerokai smulkesnį varžovą, tačiau pastarasis neliko skolingas.

Supykęs 84 kg sveriantis amerikietis agresyviai griebė už gerklės savo oponentui, kuris lyg pakristas kulkos griuvo ant arenos grindų. Arbitras nedvejodamas D. Adamsui skyrė diskvalifikacinę pražangą – nors amerikietis bandė įrodinėti, kad E. Batista vaidina, teisėjai buvo neperkalbami – žaidėjui teko palikti aikštę.

Per 14 min. D. Adamsas, kuris dar praėjusiame sezone vilkėjo Vitorijos „Baskonia“ marškinėlius, spėjo pelnyti 10 taškų.

Savo ruožtu E. Batista kurį laiką pagulėjo ant parketo susiėmęs už gerklės, tačiau vėliau atsistojo, pasiteiravo ar varžovas pašalintas ir ramiai tęsė rungtynes – per 33 min. pelnė 17 taškų ir atkovojo 11 atšokusių kamuolių.

Visgi urugvajiečio indėlio Pekino komandai nepakako – „Tigrai“ varžovus sutriuškino 129:99.

Pažymėtina, kad laimėjusios „Flying Tigers“ komandos gretose rungtyniauja ir ilgametis NBA krepšininkas Andray Blatche, kuris šiose rungtynėse surinko 18 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)