Kėdainių sporto centre krepšinio pagrindus įgavusi A. Bobinaitė jau penkiolikos atvyko į Vilnių, kur prieš patekdama į „Kibirkštį“ dar dvejus metus vilkėjo „Jaunųjų talentų“ aprangą. A. Bobinaitė buvo Lietuvos U16, U18, o dabar yra U20 rinktinės narė.

Tai sportiniai reikalai, kuriuos nesunkiai galima rasti internete, tačiau ar žinote, kodėl A. Bobinaitė vadinama sūriu? Taip pat Lietuvos rinktinės puolėją Mindaugą Kuzminską pakrikštijo Niujorko „Knicks“ komandos sirgaliai.

„Kai tik pradėjau lankyti krepšinio treniruotes Kėdainiuose, tai buvome dvi Agnės ir trenerė nežinojo, kaip mus atskirti. Aš daug šypsojausi ir man sakė, kad aš esu „cheezas“. Tuo metu buvome labai jaunos, nesupratome daugelio angliškų žodžių, tai klausėme kas yra tas „cheezas“. Trenerė Gerda Čečkauskienė išvertė, kad lietuviškai tai reiškia sūris. Nuo to laiko ir „prilipo“, – prisiminusi juokėsi A. Bobinaitė.

„Kibirkšties“ komandos puolėja taip pat papasakojo apie mėgstamiausias televizijos laidas, atskleidė kokio projekto fanė yra, išvardino kuo ją sužavėjo Portugalija ir prisipažino kokį beprotiškiausią dalyką galėtų padaryti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją