Sostinės klubo kapitonė Eglė Šniokaitė, krepšininkės Ieva Savickaitė ir Urtė Slavickaitė ir direktorius Dainius Virbickas lankėsi Kaune esančiame Lietuvos zoologijos sode, kur dalyvavo akcijoje „Suteik moliūgui veidą“, lankė ir maitino gyvūnus.

„Puikiai praleidome laiką, smagu buvo pamatyti gyvūnus, skirti jiems savo dėmesio ir laiko, sužinoti naujos informacijos. Emocijos pačios geriausios“, - po apsilankymo teigė „Kibirkšties“ vidurio puolėja I. Savickaitė.

„Kibirkšties“ komanda Lietuvos zoologijos sodui padovanojo didžiulį moliūgą, o pačios krepšininkės griebė peiliukus ir suteikė moliūgams veidus.

„Smagu kartais ištrūkti iš treniruočių ir pakeisti aplinką. Galėjome pademonstruoti ir savo meninius sugebėjimus“, - juokėsi Vilniaus klubo gynėja E. Šniokaitė.

„Kibirkšties“ komandos atstovės taip pat stebėjo, kaip moliūgais mėgaujasi sodo gyventojai, dalyvavo žaidimuose, atrakcijose ir gavo daugybę informacijos.

„Sužinojome, kad brangiausiai kainuoja žirafos išlaikymas ir gavome atsakymus, kodėl zoologijos sode dabar nėra dramblių. Pasirodo tam reikia specialių sąlygų, kurių ir palinkėjome mūsų bičiuliams“, - kalbėjo „Kibirkšties“ puolėja Urtė Slavickaitė.

Apsilankyti zoologijos sode ir gauti daug vertingos informacijos gali ir kiekvienas „Kibirkšties“ aistruolis. Tereikia dalyvauti Vilniaus klubo specialioje akcijoje „Išpildyk Svajuko dramblionę ir keliauk į Indiją“, tapti „Kibirkšties“ komandos garbės nariu ir iškart gauti kvietimą apsilankyti pas zoologijos sodo gyventojus.

„Mes siūlome galimybę ne tik laimėti įspūdingus prizus, tapti „Kibirkšties“ garbės nariu, tačiau taip ir prisidėti prie Vilniaus moterų krepšinio gerovės. Dalyvauti šioje akcijoje ir tapti klubo nariais žmonės galės apsilankę sostinės ekipos rungtynėse, o negalintys apsilankyti mačuose galės visą registraciją atlikti internete“, – vardino „Kibirkšties“ vadovas D. Virbickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)